ESET NOD32 Antivirus 6 - Nederlands 3 Gebruiker 1 Jaar

ESET NOD32 Antivirus 6 - Nederlands / 1 Gebruiker / 2 Jaar Bekijk groter

ESET NOD32 Antivirus 6 - Nederlands 3 Gebruiker 1 Jaar

€ 31,39

8178848346634

Gebruikmakend van de geavanceerde NOD32 technlogie, verwijderd ESET NOD32 Antivirus 6 alle soorten internetbedreigingen. Cloud-powered scannen levert een hoger niveau van bescherming, het versnellen van de scans zorgt ervoor dat jouw systeem op zijn best draait.

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

De nieuwe generatie van computerbeveiliging


Stop alle internetbedreigingen; ESET NOD32 Antivirus 5 beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt, netwerkt of online games speelt. De 5e generatie van ESET NOD32 Antivirus heeft verbeterde detectie en beveiligingsfeatures. Direct uit ESET’s ontwikkelingslab zodat u de beste bescherming krijgt.

We hebben de nieuwe generatie antivirus ontwikkeld om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met een lage systeembelasting. ESET NOD32 Antivirus 5 brengt vooruitgang in detectietechnologieën en wapent u met de juiste hulpmiddelen en beveiligingsopties zodat u met zekerheid veilig online kunt zijn.


Belangrijkste voordelen

Cloud-Powered Scanning – Dankzij real-time informatie, direct uit de cloud, houdt het viruslab van ESET uw beveiliging altijd up-to-date tegen de laatste internetbedreigingen.
media

Verbeterde Media Controle – Blokkeert bedreigingen die het systeem proberen binnen te komen via verwijderbare media. ESET NOD32 Antivirus 5 scant automatisch de inhoud van usb-sticks, cd's en dvd's. Mogelijkheid om specifieke media te blokkeren, gebaseerd op device ID, mediatype en serienummer.

Gamer Mode – In schermvullende weergave gaat ESET NOD32 Antivirus 5 automatisch in stille modus werken. Dit verlaagt de systeembelasting zodat u zich kunt concentreren op uw spel zonder afgeleid te worden door pop-ups en waarschuwingen.

Geavanceerde Instellingen – Gestructureerde geavanceerde instellingen voor een meer gebruiksvriendelijke navigatie.

De energiebesparende laptop modus – bespaart energie wanneer het systeem op de accu draait.

Geavanceerde HIPS Functionaliteit – Deze optie is voor de echte geeks! Het is nu mogelijk het gedrag van uw systeem aan te passen. Specificeer regels voor het register, actieve processen en programma's en finetune uw beveiligingsinstellingen.

Geoptimaliseerde opstartprocedure – Niet langer wachten op de update van de virusdatabase; met ESET NOD32 Antivirus 5 kunt u direct aan de slag met uw computer zonder in te boeten op de beveiliging.