Kaspersky Internet Security Multi-Device 3 PC

Kaspersky Internet Security Multi-Device (3 PC) Bekijk groter

Kaspersky Internet Security Multi-Device 3 PC

€ 57,83

5060320463904
  • Bescherming tegen malware - inclusief de nieuwste anti-virustechnologie van Kaspersky
  • Webbeveiliging - tegen aanvallen via internet en phishingwebsites
  • Bescherming tegen diefstal - met op afstand toegang tot speciale beveiligingsfuncties op je zoekgeraakte apparaat
  • Privacybescherming - om zelf te bepalen wat anderen kunnen zien of openen wanneer ze je smartphone gebruiken

Kaspersky Internet Security 2014
Internetbeveiligingssoftware – voor de bescherming van je pc, gegevens en identiteit.

Kaspersky Internet Security 2014 biedt een omvangrijke verzameling gebruiksvriendelijke en geavanceerde internetbeveiligingstechnologieën om je te beschermen tegen alle vormen van malware en internetdreigingen, waaronder cybercriminelen die proberen je geld afhandig te maken of je identiteit te ontfutselen.  Kaspersky Lab staat voor beveiliging zonder gedoe en met slechts minimale impact op de prestaties van je computer. De veiligheid van je pc en al je waardevolle bestanden en gegevens wordt gewaarborgd.


Voordelen

Bescherming tegen malware en internetdreigingen – Verbeterd!
Kaspersky Internet Security 2014 bouwt voort op de bekroonde anti-malwaretechnologie van Kaspersky.

Bescherming van je geld tegen dieven en cybercriminelen – Verbeterd!
Het risico dat geld en persoonlijke informatie mogelijk lopen tijdens online bankieren of webwinkelen vraagt om een extra laag internetbeveiliging.  Elke keer dat je een website voor online bankieren, betalen of winkelen bezoekt, zorgt de unieke Veilig bankieren-technologie van Kaspersky voor controle van de veiligheid van de website, zodat je niet het slachtoffer wordt van valse websites of phishingwebsites.

Onderschepping van wachtwoorden en bankgegevens voorkomen – Verbeterd!
Omdat criminelen manieren hebben ontwikkeld om informatie te onderscheppen die gebruikers via hun toetsenbord intypen, is Kaspersky Internet Security 2014 uitgerust met twee beveiligingstechnologieën om je persoonlijke informatie te beschermen wanneer je deze online invoert.

Bescherming tegen identiteitsdiefstal en verdachte websites – Verbeterd!
Cybercriminelen passen steeds geraffineerdere methoden toe om computers te infecteren of persoonlijke informatie te stelen – en zo identiteitsdiefstal en fraude te plegen.  Kaspersky Internet Security 2014 maakt gebruik van de nieuwste cloud-gebaseerde en proactieve anti-phishingtechnologieën – zodat je niet in phishingwebsites trapt die proberen je waardevolle persoonlijke informatie te ontfutselen.

De veiligheid van applicaties op je pc verzekeren – Verbeterd!
Als je besturingssysteem of applicaties op je pc niet zijn bijgewerkt met de laatste updates, zijn deze kwetsbaar voor malwareaanvallen.  Kaspersky Internet Security 2014 scant je pc op deze kwetsbaarheden.

De prestaties van je pc op peil houden – Verbeterd!
Effectieve anti-malware- en internetbeveiliging hoeft de prestaties van je pc niet negatief te beïnvloeden.  Kaspersky Internet Security 2014 is gericht op optimale prestaties.

Kinderen veilig en verantwoord online – Verbeterd!
Door de vele risico's die kinderen online lopen is het van cruciaal belang dat zij worden beschermd tegen een breed scala aan online dreigingen.  Kaspersky Internet Security 2014 beschikt over de bekroonde technologie voor ouderlijk toezicht.


Belangrijkste functies

Innovatieve hybride benadering – met realtime bescherming tegen malware
Elke dag verschijnen er ruim 200.000 nieuwe schadelijke programma's. Het is dus van vitaal belang je pc uit te rusten met de beste bescherming tegen malware die er is.  Kaspersky Internet Security 2014 combineert traditionele, proactieve en cloud-gebaseerde anti-malwaretechnologieën om je in realtime te beschermen.

Internetbeveiliging – bescherming tegen geraffineerde malwareaanvallen via het web
Iedere maand worden honderden miljoenen via het web verspreide infecties en netwerkaanvallen geblokkeerd.  Met Kaspersky Internet Security 2014 kun je je vrij op internet bewegen... zonder zorgen over eventuele internetdreigingen.

Veilig bankieren – om je geld tijdens het online bankieren of webwinkelen te beschermen
De unieke Veilig bankieren-technologie van Kaspersky, onderdeel van Kaspersky Internet Security 2014, beschermt je geld en persoonlijke informatie wanneer je een online bank, betaalwebsite of webwinkel bezoekt.

Veilig toetsenbord en Virtueel toetsenbord– voor bescherming van je data tegen keyloggers
Omdat cybercriminelen gebruikmaken van keyloggers en malware die schermafbeeldingen maakt om vast te leggen welke toetsen je indrukt bij het invoeren van bankgegevens, creditcardnummers of andere waardevolle gegevens, is Kaspersky Internet Security 2014 uitgerust met twee speciale beveiligingstechnologieën.

Geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en prestaties
Beveiligingssoftware die eenvoudig te installeren en beheren is, is makkelijker effectief in te zetten.  Kaspersky Internet Security 2014 is ontworpen voor gebruiksvriendelijke bescherming van je pc, zonder deze zwaar te belasten.

Bekroonde technologie voor ouderlijk toezicht
Met Kaspersky Internet Security 2014 kunnen je kinderen veilig internetten door de flexibele controle van het gebruik van de pc en van internet.


Systeemvereisten

  • Microsoft Windows XP, Vista, 7 of 8.
  • Processor: 800 MHz of meer.
  • 512 MB RAM-geheugen.
  • Circa 480 MB vrije ruimte op de harde schijf.