Buurtnerds is van  22-09-2022 t/m 29-09-2022 gesloten

Laat uw iPhone repareren door de Buurtnerds in Hoek van Holland

Nee heh? Je iPhone laten vallen?

U gebruikt uw iPhone natuurlijk regelmatig maar daardoor is de kans wel groter dat deze beschadigd raakt. Wanneer er iets kapot gaat kunt u voor een reparatie van uw iPhone de hulp inschakelen van de Buurtnerds. Met winkels in Hoek van Holland en Den Haag kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen zij uw iPhone snel en goed voor u repareren. Wanneer u zeker wilt zijn van kwaliteit en professionaliteit, loop dan gerust bij ons binnen. Indien gewenst kunt u natuurlijk eerst telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0174 – 712 119.


Upgraden va je computer

Een iPhone reparatie is voor de Buurtnerds uit Hoek van Holland geen probleem

Schakel de hulp in van de Buurtnerds wanneer u uw iPhone wilt laten repareren. Onze winkel in Hoek van Holland beschikken over de juiste apparatuur en onderdelen om u direct van dienst te kunnen zijn. De Buurtnerds zorgen voor een betaalbare reparatie en bieden altijd helder en eerlijk advies. Met hun jarenlange ervaring zorgen onze professionals dat alles na afloop weer als vertrouwt werkt. Bovendien vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan iPhone accessoires.


Reparatie van uw iPhone

Wanneer u uw iPhone wilt laten repareren bent u van harte welkom bij de Buurtnerds. Onze winkel in Hoek van Holland zijn prima in staat u te helpen met het vervangen van uw scherm of het plegen van andere reparaties. Op onze website vindt u de openingstijden. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0174 – 712 119

Originele Apple schermen zijn alleen bij Apple verkrijgbaar en bij gelieerde winkels. Buurtnerds B.V. is eerlijk en transparant hierover. Onze schermen zijn van topkwaliteit; de helderheid, kleurintensiteit en snelheid is nagenoeg identiek. We hebben al honderden iPhone schermen vervangen en over dit onderwerp ook uitgebreide uitleg gegeven in de winkel.
 

iPhone scherm reparatie
Toont 1 - 12 van de 12 items