Microsoft Windows 8, 64-bit, OEM, NL

Microsoft Windows 8 1 64 bit NL

€ 95,02

885370414035

Microsoft Windows 8, 64-bit, OEM, NL, Original Equipment Manufacturer (OEM), Full packaged product (FPP), 1 gebruiker(s), 20 GB, 2 GB, 1 GHz

Een mooie Start

Het dynamische Startscherm is het nieuwe gezicht van Windows. Elke live-tegel op het Startscherm is gekoppeld aan een persoon, handige app of wat jij verder belangrijk vindt. Zo ontstaat er een persoonlijke verzameling aan tegels die jou in één oogopslag op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Een nieuwe generatie pc's

De dunne, lichte Windows 8-pc's hebben een snelle opstarttijd, lange batterijduur en zijn ontworpen voor werk en ontspanning. Kies voor een touchscreen, muis en toetsenbord, of beide.

Werk. Ontspanning.

Schakel met één veeg tussen een verslag en je favoriete game – óf zet ze naast elkaar. Houd contact met vrienden, blader door je bestanden en wees productiever dan ooit.

Maar dat is nog niet alles...

Er komt nog veel meer. Noteer 26 oktober 2012 in je agenda. Op de dag van de lancering vind je hier alles over Windows 8 en hoe je het voor een speciale prijs kunt downloaden. Of reserveer je exemplaar vandaag nog bij een van de deelnemende winkels.

Kies je volgende pc

Ga voor een voorproefje van de nieuwste Windows-tablets en -pc's naar een van de deelnemende winkels.Microsoft Windows 8, 64-bit, OEM, NL. Softwaretype: Original Equipment Manufacturer (OEM), Licentietype: Full packaged product (FPP), Aantal licenties: 1 gebruiker(s). Minimale schijfruimte: 20 GB, RAM minimum: 2 GB, Minimum processor speed: 1 GHz. Taalversie: DUT, Ondersteunde mediatypen: DVD. Platform: PC
Minimale schijfruimte20 GB
RAM minimum2 GB
64-bit computingJa
Ondersteunde mediatypenDVD
PlatformPC
Minimum processor speed1 GHz