Logitech MK220 RF Draadloos QWERTY US International Zwart

Logitech MK220 RF Draadloos QWERTY US International Zwart

€ 34,99

Producten op voorraad 2
920-003161
5099206029859
Nieuw

Logitech MK220, Mini, Draadloos, RF Draadloos, QWERTY, Zwart, Inclusief muis

Waarom kopen

Logitech® Wireless Combo MK220. De compacte toetsenbord-muiscombinatie met alle toetsen die u nodig heeft.

Verkoopvoordelen

- U bespaart ruimte op uw bureau, zonder iets te moeten missen.
- Profiteer van de betrouwbaarheid van een draad en het gemak en de vrijheid van draadloos met een bereik van 10 meter, terwijl uw informatie gecodeerd blijft.
- U kunt maandenlang video's bekijken op YouTube™, bijkletsen op Facebook® en surfen op last.fm zonder u zorgen te maken over het vervangen van batterijen.
- Het minimalistische ontwerp staat niet alleen goed in uw interieur, het heeft ook een doel. Geen extra ruimte tussen de toetsen zorgt voor een compacte, gestroomlijnde look.
- De set-up is een peulenschil: sluit de draadloze ontvanger gewoon aan op een USB-poort op uw computer en u kunt meteen gaan twitteren, bloggen en chatten, zonder software.

Beschrijving (25 woorden)
De Logitech® Wireless Combo MK220 is de compacte toetsenbord-muiscombinatie met alle juiste toetsen, een groot en betrouwbaar draadloos bereik en lange batterijlevensduur.

Beschrijving (50 woorden)
Logitech® Wireless Combo MK220. De compacte toetsenbord-muiscombinatie met alle toetsen die u nodig heeft. Het toetsenbord is zo'n 36% kleiner dan een standaardtoetsenbord, maar heeft alle standaardtoetsen. U krijgt een betrouwbare draadloze verbinding tot op 10 meter afstand, met bijna geen vertragingen of onderbrekingen, zelfs in de drukste draadloze omgevingen.

Beschrijving (100 woorden)
Logitech® Wireless Combo MK220. De compacte toetsenbord-muiscombinatie met alle toetsen die u nodig heeft. Het toetsenbord is zo'n 36% kleiner dan een standaardtoetsenbord, maar heeft alle standaardtoetsen. U krijgt een betrouwbare draadloze verbinding tot op 10 meter afstand, met bijna geen vertragingen of onderbrekingen, zelfs in de drukste draadloze omgevingen. Dankzij een batterijlevensduur van 24 maanden voor het toetsenbord en 5 maanden voor de muis, en een automatische slaapstand, hoeft u zich maandenlang geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Deze combinatie staat goed in uw interieur, dankzij het gestroomlijnde, minimalistische ontwerp. Dankzij de eenvoudige set-up zonder software kunt u gelijk gaan twitteren, bloggen en chatten.

De compacte muis-toetsenbordcombinatie met alle toetsen die u nodig heeft

- Ruimtebesparend ontwerp met alle standaardtoetsen
- Betrouwbare draadloze 2.4GHz-verbinding met een bereik van 10 meter
- Batterijlevensduur van 24 maanden voor het toetsenbord en 5 maanden voor de muisLogitech MK220. Toetsenbord formaat: Mini, Stijl toetsenbord: Recht, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbordindeling: QWERTY, Aanbevolen gebruik: Kantoor. Kleur van het product: Zwart. Inclusief muis
USBJa
AansluitingRF Draadloos
ScrollJa
Frequentieband2.4 GHz
Oppervlakte kleurMonotoon
PolssteunNee
Bedoeld voorUniverseel
ToetsenbordindelingQWERTY
Batterijen meegeleverdJa
Toetsenbord formaatMini
Stijl toetsenbordRecht
Taal toetsenbordUS International
Inclusief muisJa
Aansluitbereik10 m
Wireless ontvanger interfaceUSB
Scroll typeWiel
Dimensies toetsenbord (BxDxH)50 x 460 x 120 mm
Meegeleverde ontvangerJa
Keyboard batterij typeAAA
Aantal scroll wheels1
Scroll richtingenVerticaal
Muis batterij typeAA
Aantal batterijen (muis)2
Aantal batterijen (keyboard)2
Gewicht toetsenbord603 g
ConnectiviteitstechnologieDraadloos
VormfactorAmbidextrous
USB-hubNee