Diensten 


Upgraden va je computer

Gratis Upgrade advies

Kom nu met uw PC of notebook naar Buurtnerds voor een GRATIS upgradeadvies! Onze technische dienst medewerker inventariseert samen met u welke hardware en software onderdelen aan uw PC of notebook ge-upgrade kunnen worden. Dit alles rekeninghoudend met uw wensen en dagelijks gebruik van uw PC of notebook. De voordelen op een rij:

  • Zonder afspraak kunt u terecht in één van onze winkels!
  • Professioneel advies afgestemd op uw wensen!
  • Geheel vrijblijvend, duidelijk inzicht in de mogelijkheden!

Is er een technisch probleem met uw computer.

Breng hem dan gerust naar één van onze winkels. Daar onderzoekt, adviseert en lossen onze medewerkers het graag voor u op. Heeft u per ongelukje gehad met uw laptop, tablet of smartphone.

Is het scherm defect of heeft u uw drinken gemorst. Dan kunt u vaak fluiten naar de garantie. Gelukkig kunnen onze specialisten zorgen voor een betaalbare oplossing.

U krijgt altijd een helder en eerlijk advies.

Gebroken Laptop

Virus verwijderen

Gaat u wel veilig online met uw apparaat?

Laat de Buurtnerds controleren of u veilig online gaat. Steeds vaker is men op internet te vinden. Maar het gebruik van internet kan ook risico’s met zich meebrengen. In veel gevallen is een computer voorzien van een virusscanner, maar dit is tegenwoordig niet genoeg meer. Internet criminelen worden steeds gehaaider en hoe is de beveiliging van een tablet of smartphone geregeld? En is de software van uw apparatuur nog betrouwbaar en up to date? Door een professionele check door een keurmeester van de Buurtnerds kunt u met een gerust hard online. De nerds kunnen u helpen met tips en advies bij het veilig en verantwoord gebruik van uw ICT.