Hulp van de nerd 


ICT Keurmerk

Buurtnerds geeft het ICTKeurmerk uit

De Buurtnerds zijn Keurmeesters van het ICTKeurmerk. Dit keurmerk is onlangs opgezet door brancheorganisatie ICTWaarborg om particulieren die slachtoffer worden van fraude bij internetbankieren een wapen in handen te geven als banken dan moeilijk doen over schadevergoeding. "De ervaring is dat banken in eerste instantie proberen uit te komen onder een schadevergoeding door de schuldvraag bij het slachtoffer te leggen", "Is dat wel zorgvuldig omgegaan met zijn inloggegevens? Was de computerapparatuur wel goed beveiligd? Mensen voelen zich dan vaak in de hoek gedrongen, maar met het ICTKeurmerk kunnen ze zich daar voortaan goed tegen verweren."


Gratis Upgrade advies

Kom nu met uw PC of notebook naar Buurtnerds voor een GRATIS upgradeadvies! Onze technische dienst medewerker inventariseert samen met u welke hardware en software onderdelen aan uw PC of notebook ge-upgrade kunnen worden. Dit alles rekeninghoudend met uw wensen en dagelijks gebruik van uw PC of notebook. De voordelen op een rij:

 • Zonder afspraak kunt u terecht in één van onze winkels!
 • Professioneel advies afgestemd op uw wensen!
 • Geheel vrijblijvend, duidelijk inzicht in de mogelijkheden!
Upgraden va je computer

Hoe starten we

Je brengt je apparaat bij ons in de winkel. Wij gaan samen het probleem doornemen en een schatting maken van de kosten. Nadat alles doorgenomen is maken we een werkbon waar de beraming op staat en wat er van ons verwacht wordt. Bij akkoord gaan we beginnen met een klein onderzoek en de reparatie.

Wat kan ik verwachten

Op de werkbon vindt u een ticket nummer. Met dit nummer kunt u op onder uw account op deze site de reparatie volgen. Als er updates zijn krijgt u een sms en een email. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Hoe lang duurt het

De evaluatie is meestal binnen 24 uur klaar. In de meeste gevallen ook de reparatie. Bepaalde reparaties vereisen dieper onderzoek of vervangende onderdelen. Afhankelijk van de leverering van de benodigde onderdelen duurt een reparatie meestal 1 tot 5 werkdagen.

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 15,00 incl. BTW

  Komt u er niet meer uit met uw apparraat? Geen nood. De nerds staan voor u klaar, u kunt gerust naar de winkel komen met uw apparaat zodat we het samen gaan oplossen.

  Computer hulp

  € 15,00 incl. BTW
 • € 30,00 incl. BTW

  Start tarief € 30 voor het eerste half uur, daarna betaald u € 15 per 15 min.

  Computer thuishulp per half uur

  € 30,00 incl. BTW
 • € 60,00 incl. BTW

  Computer kapot? Per ongelijk de boel gewist. Aarzel niet en breng hem meteen langs. Wij kunnen vaak de meeste zaken terugvinden. En geven je ook een paar handige tips voor een veilige back-up.

  Data herstel

  € 60,00 incl. BTW
 • € 15,00 incl. BTW

  Storingen aan software Installatie van software Aanpassingen instellingen Instellen van E-Mail Klein onderhoud Hulp bij kleine problemen Uitleg over software(per kwartier)

  Hulp op afstand

  € 15,00 incl. BTW
 • € 89,00 incl. BTW

  De Buurtnerds zijn Keurmeesters van het ICTKeurmerk. Dit keurmerk is onlangs opgezet door brancheorganisatie ICTWaarborg om particulieren die slachtoffer worden van fraude bij internetbankieren een wapen in handen te geven als banken dan moeilijk doen over schadevergoeding.

  ICT Keurmerk

  € 89,00 incl. BTW
 • € 35,00 incl. BTW

  Help mijn computer doet het niet en ik weet niet waarom? Laat uw computer nakijken door de experts van Buurtnerds. Vanaf 35 euro geven wij u een analyse van het probleem en bieden wij u de beste mogelijkheden om uw pc weer helemaal in orde te krijgen.

  Verzekeringsrapport

  € 35,00 incl. BTW
Toont 1 - 6 van de 6 items