Service Regio Westland

Computer service in het Westland en Hoek van Holland bij Buurtnerds

Start uw MacBook niet meer op? Is uw laptop traag geworden? Heeft u een computervirus op uw vaste pc? Maakt u zich geen zorgen en bel Buurtnerds. Deze en andere computerproblemen lossen wij vlot voor u op!

Het maakt niet uit waar u zich bevindt in Westland, dus in Naaldwijk, Wateringen, Honselersdijk, Poeldijk, Monster, De Lier of ‘s-Gravenzande. Overal komen onze computerspecialisten aan huis of op kantoor. Of u komt langs in onze professionele werkplaats in Hoek van Holland.

Van maandag t/m zaterdag staat ons team voor u klaar. Wat uw computerprobleem dus ook is, we zijn ook u graag van dienst!Hulp van de nerds

Wat kunt u van Hoek van Holland verwachten?

Het soort computer, Mac of laptop maakt voor de computerspecialisten van Buurtnerds niet uit. Zij voeren dagelijks reparaties uit aan alle merken en typen pc’s, laptops Apple’s, tablets en telefoons. Ook kunt u bij ons terecht voor een op maat geïnstalleerde pc of laptop.

Wij zijn u graag van dienst met:


Gelijk uw reparatie starten of hulp inboeken?

De werkplaats van Buurtnerds ligt in Hoek van Holland, niet ver van het Westland. Ook komen we in heel het Westland aan huis of op kantoor, voor computerhulp en ICT-support op locatie.

Hoe kunt u Buurtnerds inschakelen?

 • De werkplaats in Hoek van Holland is zes dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag. Langskomen kan altijd zonder afspraak, maar u kunt ook een gratis afspraak inplannen, zodat u zeker weet dat u direct wordt geholpen.
  De route naar Buurtnerds vindt u hieronder.
 • Vraag de computerspecialist aan voor bezoek op uw kantoor of bij u thuis, vaak kan deze al binnen een dag langskomen.
 • Verstuur uw pc of laptop vanaf elk PostNL pakketpunt. Dit kan gratis en verzekerd, als u via ons een verzendlabel aanvraagt.
  De verschillende PostNL pakketpunten in uw buurt vindt hieronder.
 • Laat onze koerier of computerspecialist langskomen om uw laptop of pc op te halen voor reparatie in de werkplaats.
Hulp van de nerds

Hulp van de nerds

Computer service op kantoor of aan huis

Hoewel de meeste computers voor reparatie naar de Buurtnerds werkplaats komen, vinden we het belangrijk om u op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. Dus als u de computer niet kan missen, komt onze computerspecialist gewoon bij u langs op kantoor of aan huis!

ZZP’ers en MKB’ers helpen we met alle voorkomende soorten IT-support en probleemoplossing. Het kan gaan om (periodiek) onderhoud aan pc’s en laptops of het verhelpen van storingen aan computers, printers en netwerken. Verschillende soorten ondersteuning kunnen ook op afstand worden uitgevoerd (zie Hulp op Afstand). Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst met het implementeren van upgrades aan uw computers of internetverbinding, voor meer snelheid en betrouwbaarheid.

Ook voor computerhulp aan huis komen we graag bij u langs. Denk aan het instellen van printers en e-mail of het opschonen van uw pc, Mac of laptop. Ook helpen we u graag met het instellen van uw smartphone en tablet. We kunnen zelfs een veilig back-up systeem (NAS) bij u thuis installeren of de draadloze internetverbinding in huis verbeteren met een krachtige router of homeplugs.


Hoe komt u vanuit het Westland bij Buurtnerds?

Voor problemen die niet ter plekke kunnen worden opgelost biedt de Buurtnerds werkplaats altijd uitkomst. De computerspecialist kan in zulke gevallen de apparatuur voor reparatie meenemen.

Is uw verzoek urgent? Vaak kunnen we binnen een dag ter plekke zijn.
Bel ons direct of dien uw verzoek nu online in

 U rijdt vanuit het hart van het Westland in circa 15 – 20 minuten naar de Buurtnerds werkplaats in Hoek van Holland.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Westland kiezen voor verschillende bussen.
Zie de website 9292.nl voor uw reisadvies op maat.

De privacy van uw gegevens en bestanden is bij Buurtnerds te allen tijde gewaarborgd middels onze Privacy Policy.


Gratis uw computer versturen vanuit het Westland

Vanaf elk PostNL pakketpunt in het Westland kunt u uw computer versturen voor reparatie in de Buurtnerds werkplaats. Als u bij ons een verzendlabel aanvraagt, worden de verzendkosten door ons gedekt. Ook is uw pakket standaard verzekerd.

Verschillende PostNL verzendpunten in het Westland:

 • Gamma, Gildestraat 102 Naaldwijk
 • Vingerling Kantoor, Hovenierstraat 120 Naaldwijk
 • Albert Heijn, Verdilaan 4 Naaldwijk
 • Plein 12, Wilhelminaplein 11-12 Naaldwijk
 • Blokker, de Tuinen 12 Naaldwijk
 • The Read Shop, Dijkstraat 52 Honselersdijk
 • Drogisterij Punto, Jan Barendselaan 76 Poeldijk
 • Primera, Graaf Florisplein 54-56 S-Gravenzande
 • Bruna, Molenstraat 41 Monster
 • Bruna, Hoofdstraat 56-A, de Lier
 • Karwei, Leehove 7 de Lier
 • Libris, Vliethof 87-88 Wateringen

Wilt u weten wat voor u het dichtstbijzijnde pakketpunt is? Zie dan de locatiewijzer van PostNL.