Website Nerds

Standaard webshop, de instap webshop!

Professionele webshop starten

U overweegt een eigen webshop te starten. De buurtnerds zijn experts in het bouwen van gebruiksvriendelijke & zoekmachine vriendelijke webshops. Voor tal van opdrachtgevers realiseerden wij reeds aansprekende én goed werkende webshops. Buurtnerds heeft jaren lange ervaring met de bouw van succesvolle webshops.

Meer dan alleen een online webshop maken

Buurtnerds zorgt voor veel meer dan alleen een professionele webshop. Indien gewenst verzorgen wij middels zoekmachine optimalisatie (SEO) ervoor dat uw webshop hoog scoort in de zoekmachines. Een doelgerichte bouw, zorgt ervoor dat bezoekers van de webshop ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan.

De kosten van het laten maken van een webshop

De kosten voor het verzorgen van een webshop lopen sterk uiteen, de tarieven zijn afhankelijk van uw wensen. Er twee categorieën webshops te onderscheiden, bij beide categorieën leveren wij een professioneel product!

Voor een startende ondernemer (of startende internet-ondernemer) die een eigen webshop wil starten is dit een goede start. De standaard webshops zijn vanzelfsprekend modulair uit te breiden met reeds verzorgde modules als postnl pakjegemak, exact online export, groothandel import, enzovoort.

De standaard webshop omvat ruim 275 functies, wordt voorzien van een uniek en in overleg voor u verzorgt design en vanzelfsprekend gekoppeld aan de payment provider van uw keuze. Ook hosting en een domein registratie verzorgen wij bij dit pakket kosteloos voor u.

Om u marketing direct te laten starten leveren we u een facebook & twitter account bij de standaard webshop waarbij we deze account direct binnen uw webshop integreren d.m.v. 2 modules!

Heeft u meer wensen? Dan adviseren we u het webshop exclusieve pakket te overwegen.

Webshop exclusive, The sky is the limit!

Heeft u meer wensen of wilt uw webshop direct in de top van de markt plaatsen? Wij vervaardigen ook 100% maatwerk. Vormgeving en inrichting van de webshop worden custom naar uw behoeften ingericht, seo & socialmedia worden rondom uw doelen en wensen verzorgt.

Ook zijn uitgebreide koppelingen tussen de webshop en groothandel of ERP systemen rond uw behoeften te leveren. Hierdoor wordt de webshop volledige geïntegreerd in het bestaande order proces, waardoor hogere omzetten zonder veel extra belasting van de organisatie mogelijk zijn.


Webdeveloper

Website met uw huisstijl & logo door een webnerd

De buurtnerd ontwerpt een huisstijl met bijpassend logo. Als allrounder passen wij deze huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, website etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (potentiele) klanten.

Een sterke huisstijl wekt vertrouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie. Natuurlijk bekijken wij ook graag, samen met u, of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij verzorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl.


Een eigen huisstijl

Een huisstijl ontwerp bestaat uit een combinatie van visuele tekens als het logo en tekstuele inhoud, welke worden afgeleid van uw bedrijf.
Wanneer wij als reclamebureau een huisstijl ontwerpen, wordt dit eveneens in zeer nauw overleg met u gedaan. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van het bedrijf.

Een passende logo

Uw logo en huisstijl ontwerpen ook praktisch toepasbaar
Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend , ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, auto belettering, flyers, brochures, websites etc. etc. De buurtnerds houden hier altijd rekening mee tijdens het project.

Eenvoudig uit te breiden CMS

Het content management systeem is klaar voor de toekomst! Later- uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het Content Management Systeem. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.

Buurtnerds biedt websites waarbij onze webdesign altijd zakelijk en primair gericht op uw markt en doelgroep zijn.

Een goed website design begint met het maken van een analyse van uw bedrijf, uw markt, uw klanten én uw concurrenten – voor de laatste groep geldt dat uw nieuwe webdesign zowel inhoudelijk als visueel beter moet zijn dan dat van uw beste concurrent en tevens uw doelgroep op een positieve manier aanspreken.

Vanwege de technische én communicatieve eisen die wij stellen, zijn onze webdesigners naast vormgever dan ook programmeur én marketeer.


Crossmedia

Indien gewenst kunnen wij het webdesign voor uw bedrijf laten aansluiten en/of doorvoeren in uw bestaande huisstijl. Door uw nieuwe website en webdesign met mailing, advertentie campagnes etc. te combineren, maakt u maximaal gebruik van de nieuwe uitstraling.

Buurtnerds verzorgt graag uw website geheel rond uw behoeften, u kunt daarom altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor of een offerte aanvragen via onze website.

Buurtnerds biedt 3 basis pakketten welke we als uitgangspunt nemen bij het maken van een plan, vanzelfsprekend kan elke website geheel naar uw wens uitgebreid worden met extra pagina's of functionaliteiten.

Eenvoudig zelf uw website onderhouden

Door de herkenbare vormgeving en functionaliteit kan iedereen werken met het CMS systeem. Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get Editor) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt.

Crossmedia

CMS

Opties Content Management Systeem

Het aantal opties en mogelijkheden van het Content Management Systeem zijn vrijwel onbeperkt. Wij kunnen geheel op maat kunnen modules voor u ontwikkelen. Wij ontwikkelden al velen modules.

Naast het verzorgen van modules op maat kunt u bij ons ook terecht voor modules die reeds gereed zijn, bijvoorbeeld:

 • Mailing & nieuwsbrief
 • Vacaturebanken
 • Nieuws
 • Forum
 • Prikbord
 • Fotoalbum
 • FAQ
 • Enquêtes en onderzoek
 • Evenementen Kalender
 • Verhuur & boeking systeem
 • Dergelijke uitbreidingen van het Content Management Systeem kunnen op ieder gewenst tijdstip plaats vinden.

Een greep uit onze portofolio

Victoria Brasil

Victoria Brasil

Realize all your Brazilian dreams...

Victoria Brasil is een traditioneel familiebedrijf dat sinds 1935 is opgericht in een plaatsje Teofilo Otoni, MG, Brazilië. Victoris Brasil geeft de distinctieve vrouw een manier om haar levensstijl te updaten naar haar eigen stijl en smaak. Victoria Brasil is een accessoire lijn ontworpen met het thuisland Brazilië in gedachte.

Zanger Cornel

Zanger Cornel

Al bijna 10 jaar is Cornel fulltime professioneel zanger.

De laatste drie jaar neemt het grote vormen aan. Met zijn twee eerste singles, waarin Nederland kennis kon maken met zijn mooie warme gevoelige stemgeluid

Mavima

Victoria Brasil

ICT, Productie & Assemblage

Mavima is een assemblage bedrijf van elektrotechnische, it en aanverwante producten.
Mavima richt zich op de assemblage van halffabricaten en eindproducten waarvan het product te moeilijk is om uit te kunnen besteden bij SW of andere instellingen.

Mavipack

Mavipack

Verpakken & Distributie

Mavipack levert een breed assortiment aan diensten op het gebied van verpakken en het compleet in elkaar zetten van halffabricaten tot een eindproduct. Mavipack is een veelzijdig, flexibel bedrijf dat zich kan aanpassen aan vrijwel alle denkbare werkzaamheden op het gebied van productie.

Werkweg

Victoria Brasil

De start naar een nieuwe toekomst begint bij werk

Werkweg is een werkbemiddelaar nieuwe stijl die zich volledig richt op het zo snel mogelijk bemiddelen van mensen naar betaald werk. Werkweg kent de do’s en don'ts van de (her)plaatsing en zet volledig in op werk.