Ewent EW3222 muis RF Draadloos Optisch 1200 DPI Ambidextrous Zwart

Ewent EW3222 muis RF Draadloos Optisch 1200 DPI Ambidextrous Zwart

€ 12,38

Producten op voorraad 0
EW3222
8056045871220
Nieuw

Ewent EW3222, Ambidextrous, Optisch, RF Draadloos, 1200 DPI, Zwart

Geniet van draadloze vrijheid met de Ewent EW3222 Draadloze Optische Muis! Deze muis is ideaal voor gebruik in huis, op het kantoor of als je onderweg bent. Het is uitgerust met een nano ontvanger en een intelligente energiebesparing om de levensduur van de batterij te verlengen.

Aantrekkelijk ontwerp, middelgroot formaat De EW3222 heeft een aantrekkelijk ontwerp. Dankzij het formaat van de muis is het goed te gebruiken en mee te nemen bij je laptop of netbook.

Optische precisie, scroll wiel en nano ontvanger Je kunt nu genieten van 1200 dpi optische precisie. De muis is uitgerust met alle gangbare functies, twee knoppen en een scroll wiel. Tijdens het reizen kun je de ultra kleine nano ontvanger in de onderkant van de muis plaatsen.

Aansluiten en gebruiken Sluit eenvoudig de nano ontvanger in een beschikbare USB poort van je computer. Plaats de bijgeleverde batterijen in de muis en het zal automatisch verbinding maken met je computer. Je kunt de muis gebruiken in combinatie met alle bekende besturingssystemen zoals Windows, Mac OSX.Ewent EW3222. Vormfactor: Ambidextrous. Bewegingsdetectietechnologie: Optisch, Aansluiting: RF Draadloos, Bewegingsresolutie: 1200 DPI, Soort knoppen: Drukknoppen, Aantal knoppen: 2, Scroll type: Wiel. Kleur van het product: Zwart
AansluitingRF Draadloos
Aantal knoppen2
BewegingsdetectietechnologieOptisch
ScrollJa
Bewegingsresolutie1200 DPI
Oppervlakte kleurMonotoon
Bedoeld voorKantoor
Ondersteunt LinuxJa
Ondersteund aantal accu's/batterijen1
Type accu/batterijAA
Wireless ontvanger interfaceUSB
Ontvanger typeNano
Scroll typeWiel
Meegeleverde ontvangerJa
Aantal scroll wheels1
Scroll richtingenVerticaal
Soort knoppenPressed buttons
VormfactorAmbidextrous