PC & MAC Reparatie 

Onderzoek, advies en oplossingen

De reparatie van uw computer of mac is een lastig probleem. Niet alleen heeft u te maken met veel verschillende en prijzige onderdelen, ook verreist het kennis om deze op de goede manier te repareren. Hiervoor kunnen de Buurtnerds u van dienst zijn. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend helpen vanuit onze winkel in Hoek van Holland. Kom gerust bij ons langs met uw kapotte computer of mac en wij zullen bekijken hoe wij kunnen helpen!


Desktop kapot?

De Buurtnerds van Hoek van Holland helpen u graag met uw computer of mac reparatie

Om te zorgen dat uw computer of mac reparatie goed verloopt, beschikt de winkel van de Buurtnerds in Hoek van Holland over de juiste apparatuur en onderdelen. Wij onderzoeken het probleem, adviseren u over de te nemen stappen en kunnen u indien gewenst ook helpen met het oplossen hiervan. Wij zorgen voor een betaalbare oplossing en vanzelfsprekend helder en eerlijk advies. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en helpen u graag.


Kom gerust bij ons langs

Heeft u problemen met uw computer of mac? Wilt u deze graag door professionals laten bekijken? U kunt de hulp van de Buurtnerds inschakelen door langs te komen bij onze winkel in Hoek van Holland. Wij bieden u helder en eerlijk advies over de te nemen stappen. U vindt de openingstijden op onze website. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0174 – 712 119.

Een nerd je pc laten maken?

Hoe starten we

Je brengt je apparaat bij ons in de winkel. Wij gaan samen het probleem doornemen en een schatting maken van de kosten. Nadat alles doorgenomen is maken we een werkbon waar de beraming op staat en wat er van ons verwacht wordt. Bij akkoord gaan we beginnen met een klein onderzoek en de reparatie.

Wat kan ik verwachten

Op de werkbon vindt u een ticket nummer. Met dit nummer kunt u op onder uw account op deze site de reparatie volgen. Als er updates zijn krijgt u een sms en een email. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Hoe lang duurt het

De evaluatie is meestal binnen 24 uur klaar. In de meeste gevallen ook de reparatie. Bepaalde reparaties vereisen dieper onderzoek of vervangende onderdelen. Afhankelijk van de leverering van de benodigde onderdelen duurt een reparatie meestal 1 tot 5 werkdagen.

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 30,00 incl. BTW

  Computer wordt bij u thuis opgehaald en teruggebracht Hardware matige reiniging binnen & buitenzijde Fysieke controle van hardware Hardwarematig onderhoud (Vervangen koelpasta & batterij***) Stabiliteit controle (30 min volledige belasting van alle componenten) Adviespunten voor verbetering van uw computer

  Computer Onderhoud

  € 30,00 incl. BTW
 • € 39,00 incl. BTW

  Langzame pc, weinig geheugen of een opslag tekort?Laat ons vakkundig je pc upgraden met nieuwe componenten. We installeren de drivers en zorgen dat hij gebruiksklaar is. *Prijzen zijn exclusief materiaal

  Desktop reparatie

  € 39,00 incl. BTW
 • € 59,00 incl. BTW

  Laptopscherm vervangen of laten repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk hier de mogelijkheden. Prijzen zijn exclusief materiaal

  Laptop / Macbook Reparatie

  € 59,00 incl. BTW
 • € 129,00 incl. BTW

  PFF is je computer of mac ook zo traag? Tijd om mee te gaan in de SSD revolutie.

  SSD Upgrade

  € 129,00 incl. BTW
 • € 49,00 incl. BTW

  Verwijderen van virussen, spyware, malware en adware

  Virus verwijderen

  € 49,00 incl. BTW
 • € 69,00 incl. BTW

  Windows is een prachtig besturingssysteem, maar ook in Windows kunnen fouten optreden. De oorzaak van deze fouten zijn soms moeilijk te achterhalen, maar worden veelal veroorzaakt door programma’s die worden geïnstalleerd. Indien het besturing systeem niet meer te redden valt kunnen we een (her)installatie voor u uitvoeren. *Prijzen zijn exclusief licenties

  Windows / MAC OS installatie

  € 69,00 incl. BTW
Toont 1 - 6 van de 6 items