Professionele computer of Mac reparatie in Hoek van Holland

Toont 1 - 7 van de 7 items

Onderzoek, advies en oplossingen

De reparatie van uw computer of mac is een lastig probleem. Niet alleen heeft u te maken met veel verschillende en prijzige onderdelen, ook verreist het kennis om deze op de goede manier te repareren. Hiervoor kunnen de Buurtnerds u van dienst zijn. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend helpen vanuit onze winkel in Hoek van Holland. Kom gerust bij ons langs met uw kapotte computer of mac en wij zullen bekijken hoe wij kunnen helpen!


Desktop kapot?

De Buurtnerds van Hoek van Holland helpen u graag met uw computer of mac reparatie

Om te zorgen dat uw computer of mac reparatie goed verloopt, beschikt de winkel van de Buurtnerds in Hoek van Holland over de juiste apparatuur en onderdelen. Wij onderzoeken het probleem, adviseren u over de te nemen stappen en kunnen u indien gewenst ook helpen met het oplossen hiervan. Wij zorgen voor een betaalbare oplossing en vanzelfsprekend helder en eerlijk advies. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en helpen u graag.


Kom gerust bij ons langs

Heeft u problemen met uw computer of mac? Wilt u deze graag door professionals laten bekijken? U kunt de hulp van de Buurtnerds inschakelen door langs te komen bij onze winkel in Hoek van Holland. Wij bieden u helder en eerlijk advies over de te nemen stappen. U vindt de openingstijden op onze website. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0174 – 712 119.

Een nerd je pc laten maken?

Hoe starten we

Je brengt je apparaat bij ons in de winkel. Wij gaan samen het probleem doornemen en een schatting maken van de kosten. Nadat alles doorgenomen is maken we een werkbon waar de beraming op staat en wat er van ons verwacht wordt. Bij akkoord gaan we beginnen met een klein onderzoek en de reparatie.

Wat kan ik verwachten

Op de werkbon vindt u een ticket nummer. Met dit nummer kunt u op onder uw account op deze site de reparatie volgen. Als er updates zijn krijgt u een sms en een email. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Hoe lang duurt het

De evaluatie is meestal binnen 24 uur klaar. In de meeste gevallen ook de reparatie. Bepaalde reparaties vereisen dieper onderzoek of vervangende onderdelen. Afhankelijk van de leverering van de benodigde onderdelen duurt een reparatie meestal 1 tot 5 werkdagen.