Virus verwijderen

Virus verwijderen Bekijk groter

Virus verwijderen

€ 40,50

Verwijderen van virussen, spyware, malware en adware

Virus verwijderen

Een virus is er op gericht om schade aan uw programma’s en bestanden toe te brengen. Het aantal virussen is de laatste jaren enorm gestegen. Dit in combinatie met het groeiende sociale internet en email verkeer, vergroot dit aanzienlijk de kans dat ook u slachtoffer wordt, of bent geworden van één of meerdere virussen. Vaak heeft u dit niet tijdig in de gaten met alle risico’s van dien voor uw programma’s en kostbare gegevens die op uw computer, laptop, externe harde schijf of netwerk staan.
 
Hoe herkent u een virus?
Een virus zit verborgen op uw harde schijf en is alleen door up-to date Anti Virus Software te herkennen en te verwijderen. Een virus vertoont veelal wel symptomen. Wordt uw PC of notebook steeds langzamer? Bent u gegevens kwijt? Gebeuren er af en toe vreemde dingen, zoals bepaalde programma’s of bestanden die opeens niet meer werken, of mensen die e-mail van u krijgen terwijl u niets heeft verstuurd? Dan is er een grote kans dat uw PC een virus heeft opgelopen. Samen met alle informatie die via internet beschikbaar is en wat we van elkaar over en weer kopiëren, komen helaas ook computer virussen in alle soorten en maten met die informatie mee. Het vroeg of laat oplopen van een virus is helaas nauwelijks meer te voorkomen, zelfs als u helemaal geen rare sites bezoekt en geen vreemde emailtjes opent. Gelukkig helpt Anti Virus software, met de juiste instellingen, dit wel voor het grootste deel te voorkomen.

Indien u het vermoeden heeft dat uw PC of laptop een virus heeft, dan kunt u met uw computer bij één van onze winkels, zonder afspraak, langskomen. Wij scannen de computer dan grondig met verschillende virusscanners en verwijderen alle virussen voor u. Het kan soms voorkomen dat een virus een programma of bestand dusdanig heeft beschadigd dat het niet meer te repareren is, een herinstallatie van het originele programma is dan noodzakelijk. In principe kunnen wij uw bestanden (uw data) altijd weer herstellen. Wij helpen u graag uw computer weer helemaal virus vrij te maken en eventueel een Anti Virus programma te selecteren en te installeren dat oude en nieuwe virussen geen kans meer geeft.

Spyware verwijderen

Spyware is er op gericht om persoonlijke gegevens van u te verkrijgen, variërend van uw internetgedrag tot uw werkelijk persoonlijke gegevens als wachtwoorden. Net als bij het oplopen van een computer virus is door de combinatie van het groeiende sociale internet en email verkeer de kans dat u het slachtoffer wordt van spyware de laatste jaren aanzienlijk vergroot.

Hoe herkent u spyware?
Spyware is een variant op een virus waarbij er op uw computer kleine programmaatjes op de achtergrond actief zijn, die bepaalde data of handelingen ongemerkt van u registreert en voor makers van deze spywareprogrammaatjes zichtbaar maakt. Er zijn vele verschillende soorten spyware, de meeste zijn relatief onschadelijk, maar ze maken wel uw computer langzaam en u loopt het risico dat uw vertrouwlijke gegevens in handen komen van anderen. Daarnaast kunnen de makers van spyware zich er op richten om u veel ongewenste mail te sturen

Veilig internetten, emailen, telebanken en betalen via internet.
Dit kan Buurtnerds voor u regelen. Wij helpen u graag uw computer te controleren op spyware en dit voor u te verwijderen. De meeste anti viruspakketen kunnen ook spyware verwijderen en tegenhouden. Wij kunnen voor u controleren of alles goed is ingesteld en goed werkt of het gewoon helemaal voor u regelen.