Windows MAC OS installatie

Windows MAC OS installatie Bekijk groter

Windows MAC OS installatie

€ 57,02

Windows is een prachtig besturingssysteem, maar ook in Windows kunnen fouten optreden. De oorzaak van deze fouten zijn soms moeilijk te achterhalen, maar worden veelal veroorzaakt door programma’s die worden geïnstalleerd. Indien het besturing systeem niet meer te redden valt kunnen we een (her)installatie voor u uitvoeren.

*Prijzen zijn exclusief licenties

Windows her-installatie

Windows is een prachtig besturingssysteem, maar ook in Windows kunnen fouten optreden. De oorzaak van deze fouten zijn soms moeilijk te achterhalen, maar worden veelal veroorzaakt door programma’s die worden geïnstalleerd. Niet alle software die u installeert is van goede kwaliteit en kan daarmee fouten veroorzaken in Windows. Zelfs na het verwijderen van programma’s die fouten veroorzaken kan er schade aan Windows achterblijven. Daarnaast zijn virussen en spyware veroorzakers van schade aan Windows. Na verloop van tijd wordt elke computer ook steeds een beetje langzamer. Soms zijn er zoveel kleine dingen niet meer helemaal optimaal dat een herinstallatie van het besturingssysteem de meest effectieve oplossing is voor u. Wij voeren dagelijks vele herinstallaties uit voor onze klanten zodat zij een nieuwe frisse start kunnen maken. Indien gewenst kunnen we voor u direct een virusscanner mee installeren of een aantal zaken instellen, zoals bijvoorbeeld uw printer, draadloze netwerk, uw email en zelfs al uw bestanden die u altijd gebruikt. 
 
Dezelfde Service bieden wij voor Apple computers die zijn voorzien van OSX of Windows.

Windows upgrade

Windows is de leukste, mooiste, snelste en veiligste Windows versie ooit! Met Windows 8 haalt u zoveel meer uit uw PC of laptop en is het nog leuker computeren met nog meer mogelijkheden. In vergelijking met eerdere Windows versies heeft Microsoft alles in het werk gesteld om u als gebruiker maximaal gemak te bieden in combinatie met maximale veiligheid. Even een paar van de vele voordelen op een rijtje:

-De basisstructuur van Windows 8 is veranderd, zodat het stabieler en veiliger is dan vorige Windows versies

-Nog veel makkelijker en sneller bestanden zoeken op uw harde schijf

-Grafisch is Windows 8 een hoogstandje

-Het aansluiten van externe apparatuur zoals printers e.d. regelt Windows 8 helemaal automatisch voor u.


Hoe makkelijk is het om over te stappen op Windows?
Dit is werkelijk heel eenvoudig. U kunt bij Buurtnerds een Windows 8 pakket aanschaffen en het zelf installeren. Windows 8 draait het best als u dit “schoon” installeert. “Schoon” wil zeggen dat u eerst alles van uw PC of laptop verwijdert, inclusief uw vorige versie van Windows en vervolgens stap voor stap alles weer installeert en instelt. Buurtnerds is gespecialiseerd in het installeren van Windows 8 en doen dat dagelijks meerdere malen. Het voordeel voor u is dat u zeker weet dat alles goed gaat en zich niet hoeft te verdiepen in dit éénmalige proces. U bent bij ons verzekerd van een professionele installatie en wij kunnen tevens uw voorkeur programma’s installeren en alles voor u instellen, zodat u echt direct aan de slag kunt. Wij kunnen natuurlijk ook uw data overzetten, zodat ook onder Windows 8 al uw bestaande gegevens weer beschikbaar zijn. Even uw email of printer instellen zodat u thuis lekker aan de slag kunt met de fantastische nieuwe eigenschappen van Windows 8, is voor ons geen probleem uiteraard.

 

Prijzen zijn exclusief licenties