iMac reparatie

Componenten installatie Bekijk groter

iMac reparatie

€ 198,35

Langzame iMac, weinig geheugen of een opslag tekort?
Laat ons vakkundig je mac upgraden met nieuwe componenten. We installeren de drivers en zorgen dat hij gebruiksklaar is.

*Prijzen zijn exclusief materiaal

Onderzoek, advies en oplossingen

De reparatie van uw iMac of all in one is een lastig probleem. Niet alleen heeft u te maken met veel verschillende en prijzige onderdelen, ook vereist het kennis om deze op de goede manier te repareren. Hiervoor kunnen de Buurtnerds u van dienst zijn. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend helpen vanuit onze winkel in Hoek van Holland. Kom gerust bij ons langs met uw kapotte iMac en wij zullen bekijken hoe wij kunnen helpen!


Desktop kapot?

De Buurtnerds van Hoek van Holland helpen u graag met mac reparatie

Om te zorgen dat uw iMac reparatie goed verloopt, beschikt de winkel van de Buurtnerds in Hoek van Holland over de juiste apparatuur en onderdelen. Wij onderzoeken het probleem, adviseren u over de te nemen stappen en kunnen u indien gewenst ook helpen met het oplossen hiervan. Wij zorgen voor een betaalbare oplossing en vanzelfsprekend helder en eerlijk advies. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en helpen u graag.


Kom gerust bij ons langs

Heeft u problemen met uw mac? Wilt u deze graag door professionals laten bekijken? U kunt de hulp van de Buurtnerds inschakelen door langs te komen bij onze winkel in Hoek van Holland. Wij bieden u helder en eerlijk advies over de te nemen stappen. U vindt de openingstijden op onze website. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0174 – 712 119.

Een nerd je pc laten maken?
Prijzen zijn exclusief materiaal