Tablet reparatie door de specialisten van Buurtnerds in Hoek van Holland en het Westland

Upgraden va je computer

Laat je tablet repareren door de specialisten

Tablet reparatie wordt uitgevoerd vanaf de eerste iPad model. Bij de buurtnerds kunt u ook terecht voor een iPad, iPhone, Nokia Lumia, Samsung, of andere merk reparaties! Onze monteurs hebben een ruim ervaring met repareren van alle iPad modellen. Van iPad 1 reparatie tot iPad mini reparatie kunnen onze specialisten een iPad reparatie uitvoeren. Alles is transparant en duidelijk. Met onze open technische dienst kunt u alles volgen. Tablet reparatie kan worden uitgevoerd tijdens het genot van een bakkie koffie of thee. Als de oorzaak van de schade niet bekend is dan kunnen wij het onderzoeken.


Touchscreen vervangen

Is de touchscreen van uw iPad stuk en moet deze vervangen worden? Buurtnerds vervangt uw touchscreen al vanaf 95 euro inclusief montage van een touchscreen met 3 maanden garantie.
Elke tablet model heeft een andere reparatie tarief. Buurtnerds is 6 dagen in de week open. U kunt bellen voor een afspraak als u snel geholpen wil worden. Maar U kunt ook zonder afspraak binnen lopen bij één van onze vestigingen. Onze ervaren monteurs kunnen alle iPad modellen repareren.
Neem contact met ons op via onze contactpagina.

iPad scherm vervangen

Hoe starten we

Je brengt je apparaat bij ons in de winkel. Wij gaan samen het probleem doornemen en een schatting maken van de kosten. Nadat alles doorgenomen is maken we een werkbon waar de beraming op staat en wat er van ons verwacht wordt. Bij akkoord gaan we beginnen met een klein onderzoek en de reparatie.

Wat kan ik verwachten

Op de werkbon vindt u een ticket nummer. Met dit nummer kunt u op onder uw account op deze site de reparatie volgen. Als er updates zijn krijgt u een sms en een email. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Hoe lang duurt het

De evaluatie is meestal binnen 24 uur klaar. In de meeste gevallen ook de reparatie. Bepaalde reparaties vereisen dieper onderzoek of vervangende onderdelen. Afhankelijk van de leverering van de benodigde onderdelen duurt een reparatie meestal 1 tot 5 werkdagen.