Mobiele telefoon reparatie Hoek van Holland en het Westland

Toont 1 - 2 van de 2 items
Upgraden va je computer

Wilt u ook profiteren van professionele kennis?

U gebruikt uw mobiele telefoon natuurlijk heel vaak. Wanneer deze kapot gaat is het dan ook zaak dat deze snel en goed gerepareerd wordt. Voor een telefoon reparatie kunt u gelukkig de hulp inschakelen van de Buurtnerds. Onze winkel in Hoek van Holland is namelijk uitstekend geschikt om alles tot in de puntjes te verzorgen. Met de jarenlange kennis en ervaring van onze experts kunnen zij uw mobiel snel en goed repareren. Profiteer van kwaliteit en professionaliteit door de winkel van de Buurtnerds binnen te lopen. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch contact met ons opnemen door te bellen met 0174 – 712 119.


Reparatie van uw mobiel

Is uw telefoon aan reparatie toe? Zoekt u experts die hierbij kunnen helpen? De Buurtnerds in Hoek van Holland beschikken over de juiste apparatuur en onderdelen om u meteen te kunnen helpen. Wij zorgen voor helder en eerlijk advies als dat nodig is en verrichten de reparatie aan uw mobiel voor een scherpe prijs. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen onze professionals ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. Bent u op zoek naar mobiele telefoon onderdelen en accessoires, dan vindt u deze in ons online assortiment.
 

iPhone scherm reparatie

Hoe starten we

Je brengt je apparaat bij ons in de winkel. Wij gaan samen het probleem doornemen en een schatting maken van de kosten. Nadat alles doorgenomen is maken we een werkbon waar de beraming op staat en wat er van ons verwacht wordt. Bij akkoord gaan we beginnen met een klein onderzoek en de reparatie.

Wat kan ik verwachten

Op de werkbon vindt u een ticket nummer. Met dit nummer kunt u op onder uw account op deze site de reparatie volgen. Als er updates zijn krijgt u een sms en een email. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Hoe lang duurt het

De evaluatie is meestal binnen 24 uur klaar. In de meeste gevallen ook de reparatie. Bepaalde reparaties vereisen dieper onderzoek of vervangende onderdelen. Afhankelijk van de leverering van de benodigde onderdelen duurt een reparatie meestal 1 tot 5 werkdagen.