Desktop, laptops en toebehoren

Upgraden va je computer

Gratis Upgrade advies

Kom nu met uw PC of notebook naar Buurtnerds voor een GRATIS upgradeadvies! Onze technische dienst medewerker inventariseert samen met u welke hardware en software onderdelen aan uw PC of notebook ge-upgrade kunnen worden. Dit alles rekeninghoudend met uw wensen en dagelijks gebruik van uw PC of notebook. De voordelen op een rij:

  • Zonder afspraak kunt u terecht in één van onze winkels!
  • Professioneel advies afgestemd op uw wensen!
  • Geheel vrijblijvend, duidelijk inzicht in de mogelijkheden!

Pro gamer of alleen een beetje de thuis administratie?

Wil je de nieuwste 3D games spelen op de hoogste kwaliteit of check je allen even je mail en voer je je betalingen uit. Wat je wensen ook zijn de Buurtnerds kunnen samen met jou de best passende computer voor je samenstellen. Voor een betaalbare prijs hebben wij al een snelle desktop of laptop met SSD voor je gereedgemaakt zodat je gelijk aan de slag kunt. Ook als je nog niet goed bekend bent met bijvoorbeeld Windows 10 dan staan de nerds altijd klaar voor raad en daad. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies.

Game pc bouwen

online veiligheid

Nieuwe netwerk verbinding

De Buurtnerds adviseert je graag en hebben de beste routers met de laatste veiligheidsvoorwaarden. Ook kunnen wij het thuis voor je instellen zodat je telefoon, tablet, laptop, desktop, tv of printer naadloos met elkaar kunnen communiceren. Dat is de kracht van een nerd in de buurt.

Ook zijn we gecertificeerd en kunnen we uw netwerk en apparaten testen op online veiligheid. Zo hoeft u niet bang te zijn tijdens het internet bankieren of voor dat vreemde e-mailtje. Met de Buurtnerds bent u goed voorbereid.